پکیج هک تلگرام، یک دروغ بزرگ! گول نحورید…
مدتی است که در اکثر سایتهای ایرانی تبلیغی در رابطه با فروش پکیج هک تلگرام به نمایش در آمده است. در متن تبلیغ نوشته شده است که شما با این روش میتونید اکانت تلگرام دیگران را هک کنید. در واقع آنها ویروسی به جای ابزار هک تلگرام (که اصلاً وجود ندارد) به مردم میفروشند و مردم خود را قربانی افراد فروشنده میکنند که در این مطلب خواهید یافت که این ویروس چیست و چگونه ساخته میشود.
آنها از ویروسی استفاده میکنند که با نرمافزاری تحت ویندوز با نام AndroRat ساخته شده است.
اگر فرد برنامه را روی گوشی خود نصب کرده و آن را اجرا کند، تقریباً تمام اطلاعات گوشی فرد در اختیار فرد سودجو خواهد بود! این ویروس را تقریباً همهی آنتی ویروسها میشناسند، پس با نصب یک آنتی ویروس میتوانید از صحت نرمافزار هایی که بر روی گوشی خود نصب میکنید مطمئن شوید (پیشنهاد ما آنتی ویروس اندرویدی Dr. Web است).
حتّی هنگام ساخت این فایل apk، افراد سودجو زحمت تغییر نام فایل apk را نکشیدهاند و نام نرمافزار در هنگام نصب بر روی گوشی Framework بوده که کاملاً مشکوک است.
کار این نرمافزار ساخت فایلهای apk برای جاسوسی در موبایلهای دیگران است و کار با آن نسبتاً ساده است.
اینکه تلگرام هک میشه رو از فکرتون بندازید بیرون?
مطمئنا در اینترنت وحتی تو خود تلگرام تبلیغاتی با مضمون هک تلگرام دیده اید ، حالا رنگ و لعاب دادن های مختلف و طرفندهای مهندسی اجتماعی که استفاده می کنند بماند .
اما جریان از چه قرار است ؟ خوب اینکه تلگرام هک میشه رو از فکرتون بندازید بیرون چون تا به حال هیچ هکری نتوانسته جایزه 1 میلیاد تومانی رو ببره ، اما اینکه بتونید به تلگرام یکی دیگه نفوذ کنید این بحثش جداست که در حقیقت نمیشه اسم هک رو روش گذاشت . نفوذ به تلگرام اشخاص تنها با فریب و مهندسی اجتماعی امکان پذیر هست .
اساس کار ( چیزی که بیشتر سایت های دارن میفروشن ) روش های مهندسی اجتماعی هست ، مثلا : استفاده از صفحه ورود خود سایت تلگرام که برای تایدیه یک کد رو به شماره تلفن قربانی می فرسته که اون رو برای تایید هویت باید در صفحه ی ورود وارد کنید ، اینجاست که مهندسی اجتماعی میاد وسط که ما باید از راه های ابتکاری خودمون سعی کنیم اون کدی که به قربانی فرستاده شده رو بدست بیاوریم . استفاده از اکانت جعلی تلگرام و دخواست کد از قربانی ، استفاده از نمایش کد در گوشی های هوشمند که به صورت پاپ آپ یا ناتیفیکشن نشون داده میشه ، استفاده از فیک پیچ و … روش های مهندسی اجتماعی برای بدست آوردن کد و در نهایت وارد شدن به آکانت قربانی می باشند .
همین روش هایی که در بالا گفته شد همونایی هستند که دارند سایت های سودجو می فروشن .
جدیدن هم بعضیا ادعا دارند که نرم افزار هک تلگرام رو می فروشن که اون هم فریبی بیش نیست در واقع اون نرم افزار یک کیلاگر هست که به صورت رایگان در سراسر نت وجود دارد . (میدونید کیلاگر چیه که؟ یعنی هرچی تایپ بشه تو موبایلتون برای سرور فروشنده فرستاده میشه)
کلام آخر : به هیچ عنوان گول سایت هایی یا کسانی که ادعای هک تلگرام رو دارند نخورید و اینکه حواستون باشه اگه کدی از سوی تلگرام به شما ارسال شد به هیچ عنوان اون کد رو به کسی نفرستید حتی اکانت های تلگرام ( که جعلی هستند ) .
نظر شما چیه؟